Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

d8: Mod Vizualizare (Foto Lv)

Butonul G U A Meniu Setări personalizate

Alegeți dacă camera ajustează previzualizarea în vizor sau monitor pentru a reflecta modul în care setările de fotografiere vor afecta nuanța și luminozitatea imaginii finale. Indiferent de opțiunea selectată, efectele setărilor camerei sunt întotdeauna vizibile în modul video.

Opțiune Descriere
V [ Afișează efectele setărilor ]

Efectele balansului de alb, controlul imaginii, compensarea expunerii și alte setări care afectează culoarea și expunerea sunt vizibile pe afișajul de fotografiere. Apăsând 2 când [ Afișează efectele setărilor ] este evidențiat, se afișează opțiunile [ Întotdeauna ] și [ Numai când blițul nu este utilizat ].

 • [ Întotdeauna ]: Efectele setărilor sunt vizibile și atunci când o unitate bliț este atașată și gata de declanșare.

  • Această setare este recomandată atunci când afișajul este utilizat pentru ajustări ale expunerii de fundal.
  • Subiectul principal poate apărea întunecat pe afișajul de fotografiere.
  • Luminozitatea scenei afișate pe afișajul de fotografiere poate diferi de cea a subiectului real dacă este selectat TTL pentru modul de control bliț cu [ ON ] selectat pentru [ Setări sensibilitate ISO ] > [ Control sensibilitate ISO automat ] în meniul de fotografiere.
 • [ Numai când blițul nu este utilizat ]: luminozitatea afișajului este ajustată pentru ușurință de vizualizare (conform [ Ajustare pentru ușurință de vizualizare ]) atunci când un bliț este atașat și gata de declanșare. Efectele setărilor asupra culorilor sunt vizibile indiferent.
 • V va apărea pe afișajul de fotografiere.
W [ Ajustați pentru ușurință de vizualizare ]

Efectele modificărilor aduse setărilor, cum ar fi balansul de alb, controlul imaginii și compensarea expunerii, nu sunt vizibile pe afișajul de fotografiere. Apăsând 2 când [ Ajustare pentru ușurință de vizualizare ] este evidențiat, se afișează opțiunile [ Auto ] și [ Personalizat ].

 • [ Automat ]: Culoarea, luminozitatea și alte setări sunt ajustate pentru ușurință de vizualizare în timpul perioadelor prelungite de utilizare.
 • [ Personalizat ]: Apăsați 2 pentru a efectua ajustări individuale la [ Balans de alb ] , [ Setați Picture Control ] și [ Luminozitate umbre ].

  • [ Balans de alb ]: Alegeți dintre [ Previzualizare setări curente ], [ Auto ] și [ Alegeți temperatura culorii ]. Selectați [ Alege temperatura culorii ] pentru a alege temperatura culorii pentru afișajul de fotografiere.
  • [ Set Picture Control ]: Alegeți dintre [ Previzualizare setări curente ] și [ Ajustare pentru ușurință de vizualizare ].
  • [ Brighten shadows ]: Alegeți dacă sau cât de mult luminează camera umbrele (zonele întunecate) de pe afișaj; opțiunile disponibile sunt [ Dezactivat ], [ +1 ], [ +2 ] și [ +3 ]. Cu cât valoarea este mai mare, cu atât efectul este mai mare.
 • W va apărea pe afișajul de fotografiere.