Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Noi creșteri de bracketing

Sunt disponibile noi opțiuni pentru incrementele de bracketing atunci când [ AE și bracketing bliț ], [ Bracketing AE ] sau [ Bracketing bliț ] este selectat pentru [ Bracketing automat ] > [ Setare bracketing automat ] în meniul de fotografiere.

  • Creșteri de 1,3, 1,7, 2,3 și 2,7 EV au fost adăugate opțiunilor disponibile atunci când este selectat pas ¹⁄₃ pentru Setarea personalizată b2 [ Pași EV pentru controlul expunerii ].
  • Creșteri de 1,5 și 2,5 EV au fost adăugate opțiunilor disponibile atunci când este selectat pas ¹⁄₂ pentru Setarea personalizată b2 [ Pași EV pentru controlul expunerii ].
  • Programele de bracketing cu incremente de 2,0 EV sau mai mult oferă maximum 5 fotografii.

Bracketing de expunere și fotografiere cu temporizator cu intervale

Aceste noi opțiuni au fost adăugate și la incrementele de bracketing disponibile pentru [ Fotografiere cu temporizator interval ] > [ Opțiuni ] > [ Bracketing AE ] în meniul de fotografiere.