Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

d17: Afișaj de fotografiere cu monitor personalizat

Butonul G U A Meniu Setări personalizate

Alegeți afișajele monitorului accesibile prin apăsarea butonului DISP în timpul fotografierii.

 • Evidențiați elementele ([ Display 2 ] la [ Display 5 ]) și apăsați J pentru a selecta ( M ) sau deselecta ( U ). Numai afișajele marcate cu bifa ( M ) pot fi accesate prin apăsarea butonului DISP în timpul fotografierii. [ Display 1 ] nu poate fi deselectat.

 • Pentru a alege indicatorii care apar în afișajele [ Afișaj 1 ] până la [ Afișaj 4 ], evidențiați opțiunea corespunzătoare și apăsați 2 . Apoi puteți evidenția elementele și apăsați J pentru a selecta ( M ) sau deselecta ( U ).

  Opțiune Descriere
  A [ Informații de bază despre fotografiere ] Vizualizați modul de fotografiere, viteza obturatorului, diafragma și alte informații de bază despre fotografiere.
  B [ Informații detaliate despre fotografiere ] Vizualizați modul de focalizare, modul zonă AF, balansul de alb și alte informații detaliate despre fotografiere.
  C [ Comenzi tactile ] Vizualizați opțiunile care pot fi accesate prin comenzile tactile, inclusiv touch AF și meniul i .
  D [ Orizont virtual ] Activați orizontul virtual. Tipul de afișare poate fi selectat utilizând setarea personalizată d16 [ Tip orizont virtual ].
  E [ Histograma ] Activați histograma RGB.
  b [ Grilă de încadrare ] Activați grila de încadrare. Tipul de afișare poate fi selectat utilizând setarea personalizată d15 [ Tip grilă ].
  F [ Indicator central ] Afișați încrucișarea în centrul cadrului.
  G [ Zona ponderată în centru ]

  Adăugați un cerc de 8 sau 12 mm în centrul afișajului de fotografiere ori de câte ori se selectează [ Măsurare ponderată la centru ] pentru [ Măsurare ] în meniul de fotografiere.

  • Mărimea cercului variază în funcție de opțiunea selectată pentru Setarea personalizată b5 [ Zona ponderată în centru ]. Cercul nu este afișat când este selectat [ Medie ] pentru Setarea personalizată b5 [ Zona ponderată în centru ].
 • [ Afișajul 5 ] constă numai din afișajul de informații și nu poate fi personalizat.
 • Pentru a finaliza operația, apăsați G .