Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Carduri de memorie aprobate

 • Camera poate fi utilizată cu carduri de memorie CFexpress (Tip B), XQD , SD, SDHC și SDXC.
 • Cardurile SD UHS‑I și UHS‑II sunt acceptate.

 • Cardurile CFexpress sau XQD cu o rată maximă de transfer de date de cel puțin 250 MB/s sunt recomandate pentru capturarea cadrelor de mare viteză +.
 • Cardurile CFexpress sau XQD cu o rată maximă de transfer de date de cel puțin 45 MB/s (300×) sau cardurile SD UHS Speed Class 3 sau mai bune sunt recomandate pentru înregistrarea și redarea video. Cardurile CFexpress sau XQD cu o rată maximă de transfer de date de cel puțin 250 MB/s sau cardurile SD UHS Speed Class 3 sau mai bună cu o rată maximă de transfer de date de cel puțin 250 MB/s sunt recomandate pentru înregistrarea și redarea videoclipurilor cu o dimensiune sau o rată a cadrelor ridicate. Vitezele mai mici pot duce la întreruperea înregistrării sau redării. Vă recomandăm următoarele carduri de memorie CFexpress de tip B în special atunci când [ N-RAW 12-bit (NEV) ] sau [ ProRes RAW HQ 12-bit (MOV) ] este selectat pentru [ Video file type ] în meniul de înregistrare video.

  • Card de memorie Nikon MC‑CF660G tip B CFexpress de 660 GB
  • Card de memorie Nextorage NX-B1PRO tip B VPG400 CFexpress™
  • Card de memorie din seria ProGrade Digital Cobalt 1700R
  • Card de memorie Wise CFX-B PRO din seria
 • Când alegeți carduri pentru a fi utilizate în cititoarele de carduri, asigurați-vă că sunt compatibile cu dispozitivul.
 • Contactați producătorul pentru informații despre caracteristici, funcționare și limitări de utilizare.