Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Livrare energie USB

Butonul G U B meniul de configurare

Alegeți dacă camera este alimentată de la dispozitivele conectate prin conectorul USB Power Delivery. Livrarea energiei USB permite utilizarea camerei, limitând în același timp consumarea bateriei.

Opțiune Descriere
[ ON ] Aparatul foto consumă energie de la dispozitivele conectate când este pornită. Dispozitivele conectate vor furniza energie și atunci când camera este oprită dacă încărcarea Bluetooth este în curs sau dacă indicatorul luminos de acces al cardului de memorie este aprins.
[ OFF ] Camera nu consumă energie de la dispozitivele conectate în niciun moment.
 • Livrarea energiei USB este disponibilă de la:

  • computere cu porturi USB de tip C încorporate (necesită un cablu USB UC‑E25, disponibil separat),
  • adaptoare CA de încărcare opționale EH‑7P și
  • adaptoare CA EH‑8P opționale (necesită un cablu USB UC‑E25, disponibil separat).
 • Alimentarea va fi furnizată camerei numai atunci când bateria este introdusă.
 • Alimentarea USB este disponibilă atunci când cablul este conectat la conectorul USB Power Delivery al camerei. Camera nu va consuma energie de la dispozitivele conectate prin conectorul de date USB .

 • O pictogramă de livrare a energiei USB apare pe afișajul de fotografiere și pe panoul de control atunci când camera este alimentată de o sursă externă.

Computer USB Power Delivery

 • Înainte de a utiliza un computer pentru a alimenta camera, verificați dacă computerul este echipat cu un conector USB de tip C. Utilizați un cablu USB UC-E25 opțional cu conectori de tip C la ambele capete pentru a conecta camera la computer.
 • În funcție de model și de specificațiile produsului, unele computere nu vor furniza curent pentru alimentarea camerei.

„Livrarea energiei” versus „încărcare”

Alimentarea cu energie pentru operațiunile camerei este denumită „livrare a energiei”, în timp ce termenul „încărcare” este folosit atunci când alimentarea este furnizată numai pentru a încărca bateria camerei. Condițiile în care energia furnizată de dispozitivele externe este utilizată pentru alimentarea camerei sau încărcarea bateriei sunt prezentate mai jos.

Opțiune selectată pentru [ Livrare energie USB ] Întrerupător Sursă de alimentare externă folosită pentru
[ ON ] Pornit (temporizator de așteptare activ) 1 Livrarea energiei
Activat (temporizator de așteptare oprit) Încărcare 2
Oprit Încărcare 2
[ OFF ] Pornit (temporizator de așteptare activ) 1
Activat (temporizator de așteptare oprit) Încărcare 2
Oprit Încărcare 2

Include cazurile în care comutatorul de alimentare este în poziția „OPRIT”, dar încărcarea Bluetooth este în curs sau indicatorul luminos de acces al cardului de memorie este aprins.

Bateriile EN‑EL15c și EN‑EL15b introduse în cameră se vor încărca atunci când camera este conectată la un adaptor CA de încărcare EH‑7P opțional, un adaptor CA EH‑8P sau la un computer (rețineți că conexiunile la computere sau EH‑8P necesită un cablu USB UC‑E25, disponibil separat).