Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Conectați-vă la alte camere

Butonul G U F meniul de rețea

Conectați-vă la alte camere pentru sincronizarea obturatorului sau a ceasului.

Lansare sincronizată

Selectați [ ON ] pentru a sincroniza declanșarea obturatorului cu cele ale camerelor din aceeași rețea.

Setari de retea

Adăugați profiluri de rețea pentru camere. Acest element poate fi folosit și pentru a alege dintre profilurile de rețea existente.

Creeaza un profil

Creați noi profiluri de rețea ( 0 Versiune sincronizată ).

  • Dacă există deja mai multe profiluri, puteți apăsa J pentru a alege un profil și a vă conecta la rețeaua selectată.
  • Pentru a edita un profil existent, evidențiați-l și apăsați 2 .
Opțiune Descriere
[ General ]
  • [ Nume profil ]: Redenumiți profilul.
  • [ Protecție prin parolă ]: Selectați [ Activat ] pentru a solicita introducerea unei parole înainte ca profilul să poată fi schimbat. Pentru a schimba parola, evidențiați [ Pornit ] și apăsați 2 .
[ TCP/IP ]

Ajustați setările TCP/IP pentru conexiunile de infrastructură. Este necesară o adresă IP.

  • Dacă este selectat [ ON ] pentru [ Obține automat ], adresa IP și masca de subrețea pentru conexiunile în modul infrastructură vor fi achiziționate prin intermediul unui server DHCP sau prin adresare IP automată.
  • Selectați [ OFF ] pentru a introduce manual adresa IP ([ Adresă ]) și masca de subrețea ([ Mask ]).

Copiere către/de la card

Partajați profiluri de rețea.

  • Dacă sunt introduse două carduri de memorie, profilurile vor fi copiate pe și de pe cardul din slotul selectat pentru [ Selecție slot primar ] în meniul de fotografiere.
Opțiune Descriere
[ Copiați profilul de pe card ] Copiați profilurile din directorul rădăcină al cardului de memorie în lista de profiluri ale camerei.
[ Copiați profilul pe card ]

Copiați profilurile de pe cameră pe cardul de memorie. Evidențiați un profil și apăsați J pentru a-l copia pe cardul de memorie.

  • Profilurile protejate prin parolă nu pot fi copiate.

Opriți conexiunea curentă

Încheiați conexiunea la rețeaua curentă.

Numele Grupului

Alegeți un grup pentru lansarea sincronizată. Declanșarea obturatorului este sincronizată între camerele din rețea care se află în același grup.

Master/Telecomandă

Alegeți un rol pentru fiecare cameră dintre „master” și „telecomandă”. Apăsarea butonului de declanșare de pe camera principală eliberează obturatoarele de pe toate camerele de la distanță care se află atât în aceeași rețea, cât și în același grup.

Lista camerelor de la distanță

Camera principală listează camerele de la distanță conectate.

Sincronizați data și ora

Setați ceasurile de pe camerele de la distanță la data și ora raportate de camera principală ( 0 Sincronizarea ceasurilor camerei ).