Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Informații privind drepturile de autor

Butonul G U B meniul de configurare

Adăugați informații despre drepturile de autor la fotografiile noi pe măsură ce sunt realizate. Informațiile privind drepturile de autor pot fi vizualizate în fila [ Info ] NX Studio .

Artist/Drepturi de autor

Introduceți numele fotografului (maximum 36 de caractere) și deținătorul drepturilor de autor (maximum 54 de caractere). Evidențiați [ Artist ] sau [ Copyright ] și apăsați 2 pentru a afișa un dialog de introducere a textului. Pentru informații despre introducerea textului, consultați „Introducere text” ( 0 Introducere text ).

Atașați informații despre drepturile de autor

Informațiile privind drepturile de autor vor fi atașate la fotografiile realizate în timp ce [ Atașați informații despre drepturi de autor ] este [ ACTIVAT ].

Atenționări: Informații privind drepturile de autor

  • Pentru a preveni utilizarea neautorizată a numelor artistului sau deținătorului drepturilor de autor, asigurați-vă că este selectat [ OFF ] pentru [ Atașați informații despre copyright ] înainte de a împrumuta sau a transfera camera unei alte persoane. De asemenea, va trebui să vă asigurați că câmpurile pentru artist și drepturile de autor sunt goale.
  • Nikon nu își asumă răspunderea pentru orice daune sau dispute care decurg din utilizarea opțiunii [ Informații privind drepturile de autor ].

Vizualizarea informațiilor privind drepturile de autor

  • Informațiile privind drepturile de autor pot fi vizualizate pe pagina [ Informații despre drepturi de autor ] din afișajul cu informații despre fotografii.
  • Pentru a afișa pagina [ Info copyright ], selectați ( M ) atât [ Date de fotografiere ], cât și [ Informații copyright ] pentru [ Opțiuni de afișare redare ] în meniul de redare.