Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Reducerea pâlpâirii video

Butonul G U 1 meniu de înregistrare video

Reduceți pâlpâirea și benzile pe afișajul de fotografiere și în filmările înregistrate cu iluminare fluorescentă sau cu vapori de mercur.

  • Alegeți [ Auto ] pentru a permite camerei să aleagă automat frecvența corectă.
  • Dacă [ Auto ] nu reușește să producă rezultatele dorite, selectați [ 50 Hz ] sau [ 60 Hz ] în funcție de frecvența sursei de alimentare locale. Alegeți [ 50 Hz ] pentru zonele cu o sursă de alimentare de 50 Hz, [ 60 Hz ] pentru zonele cu o sursă de alimentare de 60 Hz.
  • Modificările aduse [ Reducere pâlpâire video ] se aplică și pentru afișajul de fotografiere în modul foto.

Atenționări: „ Reducerea pâlpâirii video

  • Dacă [ Auto ] nu reușește să producă rezultatele dorite și nu sunteți sigur de frecvența sursei de alimentare locale, testați ambele opțiuni de 50 și 60 Hz și alegeți-o pe cea care produce cele mai bune rezultate.
  • Este posibil ca reducerea pâlpâirii să nu producă rezultatele dorite dacă subiectul este foarte luminos. Dacă acesta este cazul, încercați să alegeți o deschidere mai mică (număr f mai mare).
  • Reducerea pâlpâirii poate să nu producă rezultatele dorite în alte moduri decât M . Dacă acesta este cazul, selectați modul M și alegeți o viteză a obturatorului adaptată frecvenței sursei locale de alimentare:

    • 50 Hz: ¹⁄₁₀₀ s, ¹⁄₅₀ s, ¹⁄₂₅ s
    • 60 Hz: ¹⁄₁₂₅ s, ¹⁄₆₀ s, ¹⁄₃₀ s