Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Sunete ale camerei

Butonul G U B meniul de configurare

Sunete obturator

Alegeți dacă aparatul foto emite un sunet atunci când declanșatorul este eliberat. Selectarea [ OFF ] dezactivează sunetul de declanșare.

Bip Pornit/Oprit

Porniți sau dezactivați difuzorul.

  • Dacă este selectat [ Pornit ] pentru [ Bip activat/dezactivat ], se aud bipuri atunci când:

    • temporizatorul automat numără invers,
    • fotografierea cu cronometru interval, înregistrarea video în interval de timp sau se termină schimbarea focalizării,
    • aparatul foto focalizează în modul foto (rețineți că acest lucru nu se aplică dacă este selectat AF-C pentru modul de focalizare sau dacă este selectat [ Eliberare ] pentru Setarea personalizată a2 [ Selecție prioritate AF‑S ]) sau
    • sunt utilizate comenzile tactile.
  • Selectați [ Dezactivat (numai comenzile tactile) ] pentru a dezactiva semnalul sonor pentru comenzile tactile în timp ce îl activați pentru alte scopuri.

Volum

Reglați volumul bipului și volumul sunetului de declanșare.

Pas

Alegeți înălțimea semnalului sonor dintre [ High ] și [ Low ]. Înălțimea sunetului declanșatorului nu poate fi modificată.

Mod silențios

Selectarea [ PORNIT ] pentru [ Mod silențios ] din meniul de configurare dezactivează sunetul de declanșare și difuzorul sonor.

Atenție: Sunete ale camerei

Bipurile suprapuse și/sau sunetele declanșatorului pot fi redate ca un singur sunet.