Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

d7: Secvență de numere de fișier

Butonul G U A Meniu Setări personalizate

Alegeți o opțiune de numerotare a fișierelor.

Opțiune Descriere
[ Activat ] Când se creează un folder nou sau se introduce un nou card de memorie în cameră, numerotarea fișierelor va continua de la ultimul număr utilizat. Acest lucru simplifică gestionarea fișierelor reducând la minimum apariția numelor de fișiere duplicate atunci când sunt utilizate mai multe carduri.
[ Dezactivat ]

Când se creează un folder nou sau se introduce un nou card de memorie, numerotarea fișierelor repornește de la 0001. Dacă folderul curent conține deja imagini, numerotarea fișierelor va continua de la cel mai mare număr de fișier din folderul curent.

Dacă selectați [ Dezactivat ] după ce ați selectat [ Activat ], camera va stoca numărul de fișier curent. Numerotarea fișierelor va relua de la valoarea stocată anterior data viitoare când este selectat [ Pornit ].

[ Resetare ] Resetați numerotarea fișierelor pentru [ Activat ]. Dacă folderul curent este gol, numerotarea fișierelor va reporni de la 0001 cu următoarea fotografie făcută. Dacă folderul curent conține imagini, următoarei imagini realizate i se va atribui un număr de fișier prin adăugarea unui număr la cel mai mare număr de fișier din folderul curent.

Secvență de numere de fișier

  • Dacă se face o fotografie când folderul curent conține o imagine numerotată 9999, va fi creat un nou folder și numerotarea fișierelor va reporni de la 0001.
  • Când numărul curent al folderului ajunge la 999, aparatul foto nu va mai putea crea dosare noi și declanșarea obturatorului va fi dezactivată dacă:

    • folderul curent conține 5000 de imagini (în plus, înregistrarea video va fi dezactivată dacă camera calculează că numărul de fișiere necesare pentru a înregistra un videoclip cu lungimea maximă ar duce la folderul care conține peste 5000 de fișiere) sau
    • folderul curent conține o imagine numerotată 9999 (în plus, înregistrarea video va fi dezactivată dacă camera calculează că numărul de fișiere necesare pentru a înregistra un videoclip de lungime maximă ar avea ca rezultat un fișier numerotat peste 9999).

    Pentru a relua fotografierea, alegeți [ Resetare ] pentru Setarea personalizată d7 [ Secvență număr fișier ] și apoi fie formatați cardul de memorie curent, fie introduceți un card de memorie nou.

Numerotarea folderelor

  • Dacă se face o fotografie atunci când folderul curent conține 5000 de fotografii sau o imagine numerotată 9999, va fi creat și selectat un folder nou ca dosar curent.
  • Noului folder i se atribuie un număr mai mare cu un număr decât numărul actual al folderului. Dacă un folder cu acel număr există deja, noului folder i se va atribui cel mai mic număr de folder disponibil.