Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Date despre locație

Butonul G U B meniul de configurare

Acest articol este disponibil numai atunci când este conectat un dispozitiv GNSS . Folosiți-l pentru a ajusta setările pentru datele despre locație sau pentru a vizualiza datele despre locație.

Opțiune Descriere
[ Temporizator standby ] Dacă este selectat [ OFF ], temporizatorul de așteptare nu va expira indiferent de opțiunea selectată pentru Setarea personalizată c3 [ Întârziere oprire ] > [ Temporizator de așteptare ]. Dacă este selectat [ PORNIT ], temporizatorul de așteptare va expira dacă nu se efectuează nicio operațiune pentru perioada aleasă folosind Setarea personalizată c3 [ Întârziere oprire ] > [ Temporizator de așteptare ], reducând consumul de energie al bateriei.
[ Setați ceasul de la satelit ] Selectați [ ON ] pentru a sincroniza ceasul camerei cu ora achiziționată de la unitatea GNSS .
[ Poziție ] Vizualizați datele de locație achiziționate de la o unitate GNSS . Elementele afișate variază în funcție de tipul de dispozitiv conectat.