Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Modificări ale opțiunilor „Sunete camerei” din meniul de configurare

Au fost adăugate noi opțiuni la [ Sunete ale camerei ] din meniul de configurare. Volumul sunetului declanșatorului poate fi acum setat separat de alte sunete electronice. De asemenea, puteți alege tipurile de sunet de declanșare.

Opțiune Descriere
[ Sunet obturator ] Dacă este selectat [ ON ], camera va emite un sunet când declanșatorul este eliberat.
[ Volum ] Alegeți volumul sunetului declanșatorului electronic dintr-un total de cinci opțiuni.
[ Tip ] Alegeți dintre 5 tipuri de sunet de declanșare.
[ Bip ]
  • La fel ca și funcția [ Beep on/off ] din versiunile anterioare ale firmware-ului camerei. Dacă selectați [ Pornit ] sau [ Dezactivat (numai comenzile tactile) ], se vor auzi semnale sonore când:

    • temporizatorul automat numără invers,
    • fotografiere cu cronometru interval, înregistrare video time-lapse, deplasare a focalizării sau deplasare a pixelilor se încheie,
    • aparatul foto focalizează în modul foto (rețineți că acest lucru nu se aplică dacă este selectat AF-C pentru modul de focalizare sau dacă este selectat [ Eliberare ] pentru Setarea personalizată a2 [ Selecție prioritate AF-S ]), sau
    • sunt utilizate comenzile tactile (dar rețineți că bipurile nu vor suna pentru comenzile tactile dacă este selectat [ Dezactivat (numai comenzile tactile) ]).
  • Selectați [ Dezactivat ] pentru a dezactiva sunetul difuzorului.
[ Volum ] Alegeți dintre trei opțiuni pentru volumul semnalului sonor.
[ Pitch ] Alegeți înălțimea semnalului sonor dintre [ High ] și [ Low ].