Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Nou: videoclipuri cu mișcare lentă

[ 1920×1080; 30p ×4 (mișcare lentă) ], [ 1920×1080; 25p ×4 (mișcare lentă) ], și [ 1920×1080; 24p × 5 (mișcare lentă) ] au fost adăugate la opțiunile disponibile pentru [ Dimensiune cadre/rata de cadre ] când este selectat [ H.264 8-bit (MP4) ] pentru [ Tip fișier video ] în meniul de înregistrare video. Aceste opțiuni sunt folosite pentru a înregistra videoclipuri cu încetinitorul .

 • Videoclipuri filmate folosind [ 1920×1080; 30p ×4 (slow-motion) ], de exemplu, sunt înregistrate la o rată de cadre de 120p și sunt redate la o rată de 30p. Este nevoie de aproximativ 10 secunde de înregistrare pentru a produce aproximativ 40 de secunde de filmare. Videoclipurile cu mișcare lentă pot fi folosite pentru a vizualiza momente cruciale din sport și alte evenimente de scurtă durată în mișcare lentă.

 • Sunetul nu este înregistrat.
 • Selectarea [ DX ] pentru [ Alegeți zona imaginii ] sau montarea unui obiectiv DX pe cameră crește distanța focală aparentă cu aproximativ 2,3× în comparație cu formatul FX .
 • Setarea personalizată g11 [ Viteze de expunere extinse (mod M) ] este dezactivată.
 • Vitezele de înregistrare și redare sunt afișate mai jos.

  Dimensiunea cadrelor/viteza cadrelor Cadrele de tarif sunt citite la * Rate de cadre sunt înregistrate/redate la *
  [ 1920×1080; 30p ×4 (mișcare lentă) ] 120p 30p
  [ 1920×1080; 25p ×4 (mișcare lentă) ] 100p 25p
  [ 1920×1080; 24p ×5 (mișcare lentă) ] 120p 24p

  Frecvența efectivă a cadrelor este de 119,88 fps pentru valorile enumerate ca 120p, 29,97 fps pentru valorile enumerate ca 30p și 23,976 fps pentru valorile enumerate ca 24p.

 • Rata medie de biți este de 30 Mbps.
 • Timpul maxim de înregistrare este de aproximativ trei minute.

Atenționări: Înregistrarea videoclipurilor cu mișcare lentă

 • Caracteristicile care nu pot fi utilizate în timpul înregistrării video cu încetinitorul includ:
  • reducerea pâlpâirii,
  • VR electronică și
  • ieșire cod de timp.
 • Când înregistrați prin ieșire HDMI la un recorder extern, videoclipul va fi înregistrat la viteza inițială, nu cu încetinitorul.