Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Bluetooth și Wi-Fi (LAN fără fir)

Acest produs este controlat de Reglementările Administrației pentru Exporturi ale Statelor Unite (EAR). Permisiunea guvernului Statelor Unite nu este necesară pentru exportul în alte țări decât următoarele, care, în momentul scrierii acestui articol, sunt supuse embargoului sau controalelor speciale: Cuba, Iran, Coreea de Nord, Sudan și Siria (lista se poate modifica).

Utilizarea dispozitivelor fără fir poate fi interzisă în unele țări sau regiuni. Familiarizați-vă cu toate reglementările locale aplicabile și respectați-le.

Transmițătorul Bluetooth din acest dispozitiv funcționează în banda de 2,4 GHz.

Notificare pentru clienții din SUA și Canada

Acest dispozitiv respectă partea 15 din Regulile FCC și RSS-urile scutite de licență pentru Inovare, Știință și Dezvoltare Economică Canada. Funcționarea este supusă următoarelor două condiții: (1) acest dispozitiv nu poate cauza interferențe dăunătoare și (2) acest dispozitiv trebuie să accepte orice interferență primită, inclusiv interferența care poate cauza o funcționare nedorită.

AVERTISMENT FCC

FCC solicită ca utilizatorul să fie notificat că orice modificări sau modificări aduse acestui dispozitiv care nu sunt aprobate în mod expres de Nikon Corporation pot anula autoritatea utilizatorului de a utiliza echipamentul.

Conformitatea cu cerința FCC 15.407(c)

Transmiterea datelor este întotdeauna inițiată de software, care este transmis prin MAC, prin banda de bază digitală și analogică și, în final, către cipul RF. Mai multe pachete speciale sunt inițiate de MAC. Acestea sunt singurele moduri prin care porțiunea digitală de bandă de bază va porni transmițătorul RF, pe care apoi îl va opri la sfârșitul pachetului. Prin urmare, transmițătorul va fi pornit numai în timp ce unul dintre pachetele menționate mai sus este transmis. Cu alte cuvinte, acest dispozitiv întrerupe automat transmisia în caz de absență a informațiilor de transmis sau de defecțiune operațională.

Toleranță de frecvență: ±20 ppm

Declarație FCC privind interferența radiofrecvenței

Notă: Acest echipament a fost testat și sa constatat că respectă limitele pentru un dispozitiv digital de Clasa B, în conformitate cu partea 15 din Regulile FCC. Aceste limite sunt concepute pentru a oferi o protecție rezonabilă împotriva interferențelor dăunătoare într-o instalație rezidențială. Acest echipament generează, utilizează și poate radia energie de frecvență radio și, dacă nu este instalat și utilizat în conformitate cu instrucțiunile, poate provoca interferențe dăunătoare comunicațiilor radio. Cu toate acestea, nu există nicio garanție că interferențele nu vor apărea într-o anumită instalație. Dacă acest echipament provoacă interferențe dăunătoare recepției radio sau televiziunii, ceea ce poate fi determinat prin oprirea și pornirea echipamentului, utilizatorul este încurajat să încerce să corecteze interferența prin una sau mai multe dintre următoarele măsuri:

 • Reorientați sau mutați antena de recepție.
 • Măriți distanța dintre echipament și receptor.
 • Conectați echipamentul la o priză pe un circuit diferit de cel la care este conectat receptorul.
 • Consultați distribuitorul sau un tehnician radio/TV cu experiență pentru ajutor.

Co-locație

Acest transmițător nu trebuie să fie amplasat sau operat împreună cu nicio altă antenă sau transmițător.

Nikon Inc., 1300 Walt Whitman Road, Melville, New York 11747-3064, SUA

Tel.: 631-547-4200

Declarație de expunere la RF FCC/ISED

Dovezile științifice disponibile nu arată că orice problemă de sănătate este asociată cu utilizarea dispozitivelor wireless cu putere redusă. Nu există, totuși, nicio dovadă că aceste dispozitive fără fir de putere redusă sunt absolut sigure. Putere redusă Dispozitivele fără fir emit niveluri scăzute de energie de radiofrecvență (RF) în intervalul microundelor în timpul utilizării. În timp ce nivelurile ridicate de RF pot produce efecte asupra sănătății (prin încălzirea țesuturilor), expunerea la RF de nivel scăzut care nu produce efecte de încălzire nu provoacă efecte adverse cunoscute asupra sănătății. Multe studii ale expunerilor la RF la nivel scăzut nu au găsit efecte biologice. Unele studii au sugerat că ar putea apărea unele efecte biologice, dar astfel de constatări nu au fost confirmate de cercetări suplimentare. Acest produs a fost testat și s-a dovedit că respectă limitele de expunere la radiații FCC/ISED stabilite pentru un mediu necontrolat și îndeplinește Ghidurile de expunere la radiofrecvență (RF) FCC și RSS-102 din regulile de expunere la radiofrecvență (RF) ISED. Vă rugăm să consultați raportul de testare SAR care a fost încărcat pe site-ul FCC.

Conformitatea cu RSS-247 Problema 2 §6.4

Transmiterea datelor este întotdeauna inițiată de software, care este transmis prin MAC, prin banda de bază digitală și analogică și, în final, către cipul RF. Mai multe pachete speciale sunt inițiate de MAC. Acestea sunt singurele moduri prin care porțiunea digitală de bandă de bază va porni transmițătorul RF, pe care apoi îl va opri la sfârșitul pachetului. Prin urmare, transmițătorul va fi pornit numai în timp ce unul dintre pachetele menționate mai sus este transmis. Cu alte cuvinte, acest dispozitiv întrerupe automat transmisia în caz de absență a informațiilor de transmis sau de defecțiune operațională.

Notificare pentru clienții din Canada
Numai pentru utilizare în interior (5150–5250 MHz).
Notificare pentru clienții din Europa și din țările care respectă Directiva privind echipamentele radio

Prin prezenta, Nikon Corporation declară că echipamentul radio de tip Z 8 este în conformitate cu Directiva 2014/53/UE.

Textul integral al declarației de conformitate UE este disponibil la următoarea adresă de internet:

https://imaging.nikon.com/support/pdf/DoC_N2120.pdf

Pentru acest echipament radio, banda 5150–5350 MHz este limitată numai la operațiunile în interior. Această restricție privind punerea în funcțiune sau cerința de autorizare a utilizării se aplică în AT, BE, BG, CY, CZ, DK, EE, FI, FR, DE, EL, MK, IE, IT, LV, LT, LU, MT, NL, PL, PT, RO, SK, LI, HU, SI, ES, SE, UK (NI), IS, ME, NO, CH, TR, HR și RS.

Wi-Fi

 • Frecventa de operare :

  • Europa (cu excepția țărilor de mai jos), Israel și Turcia: 2412–2472 MHz (canalul 13) și 5180–5825 MHz (5180–5700 MHz și 5745–5825 MHz)
  • Rusia, Belarus, Kazahstan și Ucraina: 2412–2462 MHz (canal 11) și 5180–5320 MHz
  • Australia, Noua Zeelandă și Republica Fiji: 2412–2462 MHz (canalul 11) și 5180–5825 MHz (5180–5580 MHz, 5660–5700 MHz și 5745–5825 MHz)
  • SUA, Canada și Mexic: 2412–2462 MHz (canalul 11) și 5180–5825 MHz (5180–5240 MHz, 5500–5580 MHz, 5660–5700 MHz și 5745–5825 MHz)
  • Alte țări din America: 2412–2462 MHz (canalul 11) și 5180–5805 MHz (5180–5240 MHz și 5745–5805 MHz)
  • Asia (altele decât Turcia, Kazahstan, Taiwan, Bangladesh, Pakistan și India) și Noua Caledonie: 2412–2462 MHz (canalul 11) și 5745–5805 MHz
  • India: 2412–2472 MHz (canalul 13) și 5180–5825 MHz (5180–5320 MHz și 5745–5825 MHz)
  • Africa, Orientul Mijlociu (altul decât Israel), Taiwan, Bangladesh, Pakistan și Bolivia: 2412–2462 MHz (canalul 11)
 • Puterea maximă de ieșire (EIRP):

  • Banda de 2,4 GHz: 1,4 dBm
  • Banda de 5 GHz (5180–5320 MHz): 10,8 dBm
  • Banda de 5 GHz (5500–5825 MHz): 7,8 dBm

Bluetooth

 • Frecventa de operare:

  • Bluetooth : 2402–2480 MHz
  • Bluetooth Low Energy: 2402–2480 MHz
 • Puterea maximă de ieșire (EIRP):

  • Bluetooth : -4,1 dBm
  • Bluetooth Low Energy: -5,6 dBm
Notificare pentru clienții din Europa

Consumul de energie în standby

Modul Consumul de energie
Mod standby/off Mai puțin de 0,5 W
Modul de așteptare în rețea (conexiuni Bluetooth ) Mai puțin de 2 W
Notificare pentru clienții din Marea Britanie

Prin prezenta, Nikon Corporation declară că echipamentul radio de tip Z 8 este în conformitate cu Reglementările privind echipamentele radio din 2017.

Textul integral al declarației de conformitate UKCA este disponibil la următoarea adresă de internet:

https://imaging.nikon.com/support/pdf/UKCA_DoC_N2120.pdf

Pentru acest echipament radio, banda 5150–5350 MHz este limitată numai la operațiunile în interior.

Wi-Fi

 • Frecventa de operare:

  • 2412–2472 MHz (canalul 13) și 5180–5825 MHz (5180–5700 MHz și 5745–5825 MHz)
 • Puterea maximă de ieșire (EIRP):

  • Banda de 2,4 GHz: 1,4 dBm
  • Banda de 5 GHz (5180–5320 MHz): 10,8 dBm
  • Banda de 5 GHz (5500–5825 MHz): 7,8 dBm

Bluetooth

 • Frecventa de operare:

  • Bluetooth : 2402–2480 MHz
  • Bluetooth Low Energy: 2402–2480 MHz
 • Puterea maximă de ieșire (EIRP):

  • Bluetooth : -4,1 dBm
  • Bluetooth Low Energy: -5,6 dBm
Notificare pentru clienții din Singapore

Acest dispozitiv respectă reglementările privind frecvența radio. Conținutul etichetelor de certificare care nu sunt aplicate pe dispozitiv este prezentat mai jos.

Notificare pentru clienții din Nigeria

Notificare pentru clienții din Thailanda
เครือ่ งโทรคมนาคม และ อุปกรณ์ นี้ มี ความ สอดคล้อง ตาม มาตรฐาน หรือ ข้อ กำหนด ทาง เทคนิค ของ กสทช กสทช
Notificare pentru clienții din Oman

Securitate

Deși unul dintre avantajele acestui produs este că permite altora să se conecteze liber pentru schimbul wireless de date oriunde în raza sa de acțiune, pot apărea următoarele dacă securitatea nu este activată:

 • Furtul de date: terțe părți rău intenționate pot intercepta transmisiile wireless pentru a fura ID-uri de utilizator, parole și alte informații personale.
 • Acces neautorizat: utilizatorii neautorizați pot obține acces la rețea și pot modifica datele sau pot efectua alte acțiuni rău intenționate. Rețineți că, datorită designului rețelelor wireless, atacurile specializate pot permite accesul neautorizat chiar și atunci când securitatea este activată.
 • Rețele nesecurizate: conectarea la rețele deschise poate duce la acces neautorizat. Utilizați numai rețele securizate.

Marcajul de conformitate

Standardele cu care se conformează camera foto pot fi vizualizate utilizând opțiunea [ Marcare conformitate ] din meniul de configurare.

Z 8 Nume model: N2120