Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Atașarea unui conector de alimentare EP‑5B și a unui adaptor de curent alternativ EH‑5d, EH‑5c sau EH‑5b

Opriți camera înainte de a atașa un conector de alimentare EP‑5B și un adaptor de curent alternativ EH‑5d, EH‑5c sau EH‑5b.

 1. Deschideți compartimentul bateriei ( q ) și capacele conectorului de alimentare ( w ).

 2. Introduceți conectorul de alimentare EP-5B.

  • Asigurați-vă că introduceți conectorul în orientarea corectă.
  • Folosind conectorul pentru a menține zăvorul portocaliu al bateriei apăsat într-o parte, glisați conectorul în camera bateriei până când zăvorul blochează conectorul în poziție.
 3. Închideți capacul camerei bateriei.

  Poziționați cablul conectorului de alimentare astfel încât să treacă prin fanta conectorului de alimentare și închideți capacul camerei bateriei.

 4. Conectați adaptorul de curent alternativ EH‑5d/EH‑5c/EH‑5b la conectorul de alimentare EP‑5B.

  • Conectați cablul de alimentare la priza CA de pe adaptorul CA EH-5d, EH-5c sau EH-5b ( e ).
  • Introduceți mufa DC de la adaptorul AC EH-5d, EH-5c sau EH-5b în conectorul DC IN ( r ).
  • Când camera este utilizată cu un conector de alimentare și un adaptor de curent alternativ EH‑5d, EH‑5c sau EH‑5b, P apare în locul pictogramei de nivel al bateriei pe afișajul de fotografiere.