Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Software

Următorul software Nikon poate fi utilizat cu aparatul foto. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul web Nikon pentru țara sau regiunea dvs.

Program de calculator

Software-ul de calculator Nikon este disponibil de la Centrul de descărcare Nikon . Verificați versiunea și cerințele de sistem și asigurați-vă că descărcați cea mai recentă versiune.

https://downloadcenter.nikonimglib.com/

 • Camera Control Pro 2 (disponibil pentru achiziție): Controlați camera de la distanță de pe un computer pentru a înregistra fotografii și videoclipuri și a le salva direct pe hard diskul computerului.
 • NX Tether : Utilizați pentru fotografierea legată atunci când camera este conectată la un computer. Expunerea, balansul de alb și alte setări ale camerei pot fi ajustate de la distanță folosind comenzile de pe afișajul computerului.
 • NX Studio * : Vizualizați și editați fotografii și videoclipuri realizate cu camerele digitale Nikon . NX Studio poate fi folosit pentru a regla fin fișierele în formatul unic NEF /NRW ( RAW ) de la Nikon și pentru a le converti în JPEG , TIFF sau HEIF (procesare NEF / RAW ). Acceptă nu numai fotografii NEF /NRW ( RAW ), ci și fotografii JPEG , TIFF și HEIF realizate cu camerele digitale Nikon pentru sarcini precum editarea curbelor de ton și îmbunătățirea luminozității și contrastului.

  Utilizatorii existenți ar trebui să fie siguri că au descărcat cea mai recentă versiune, deoarece versiunile anterioare ar putea să nu poată descărca imagini de pe cameră sau să deschidă imagini NEF ( RAW ).

 • Wireless Transmitter Utility : Wireless Transmitter Utility este necesar dacă camera trebuie conectată la o rețea. Asociați camera cu computerul și descărcați imagini printr-o rețea wireless sau Ethernet.
 • Webcam Utility : Webcam Utility vă permite să utilizați camera ca cameră web atunci când este conectată la computer prin USB . Camera foto va apărea ca „ Webcam Utility ” în aplicațiile de conferințe web. Selectarea „ Webcam Utility ” transformă camera într-o cameră web. Pentru informații despre camerele compatibile, cerințele de sistem și utilizarea Webcam Utility , precum și despre măsurile de precauție care trebuie respectate în timpul utilizării, consultați pagina Webcam Utility din Centrul de descărcare Nikon .
Aplicații pentru smartphone (tabletă).

Aplicațiile pentru smartphone (tabletă) sunt disponibile din Apple App Store și pe Google Play ™. Pentru cele mai recente informații despre aplicațiile noastre, vizitați site-ul web Nikon .

 • SnapBridge : Descărcați fotografii și videoclipuri de pe cameră pe dispozitivul dvs. inteligent printr-o conexiune fără fir.
 • NX MobileAir * (oferă achiziții în aplicație): importați imagini de la o cameră conectată la dispozitivul dvs. inteligent prin USB și încărcați-le fără fir pe un server FTP.

  Funcțiile și sistemele de operare acceptate variază în funcție de țară și regiune.