Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Notificări

Notificări pentru clienții din SUA

Încărcătorul de baterii

INSTRUCȚIUNI IMPORTANTE DE SIGURANȚĂ—PĂSTRAȚI ACESTE INSTRUCȚIUNI

PERICOL — PENTRU A REDUCE RISCUL DE INCENDIU SAU DE ELECTROCUTARE, URMATĂ CU ATENTIE ACESTE INSTRUCȚIUNI

Pentru conectarea la o sursă care nu se află în SUA, utilizați un adaptor de priză atașat cu configurația corespunzătoare pentru priză, dacă este necesar. Această unitate de alimentare este destinată să fie orientată corect într-o poziție verticală sau de montare pe podea.

Declarație privind interferența radiofrecvenței a Comisiei Federale de Comunicații (FCC).

Acest echipament a fost testat și s-a dovedit că respectă limitele pentru un dispozitiv digital de Clasa B, în conformitate cu Partea 15 a regulilor FCC. Aceste limite sunt concepute pentru a oferi o protecție rezonabilă împotriva interferențelor dăunătoare într-o instalație rezidențială. Acest echipament generează, utilizează și poate radia energie de frecvență radio și, dacă nu este instalat și utilizat în conformitate cu instrucțiunile, poate provoca interferențe dăunătoare comunicațiilor radio. Cu toate acestea, nu există nicio garanție că interferențele nu vor apărea într-o anumită instalație. Dacă acest echipament provoacă interferențe dăunătoare recepției radio sau televiziunii, ceea ce poate fi determinat prin oprirea și pornirea echipamentului, utilizatorul este încurajat să încerce să corecteze interferența prin una sau mai multe dintre următoarele măsuri:

  • Reorientați sau mutați antena de recepție.
  • Măriți distanța dintre echipament și receptor.
  • Conectați echipamentul la o priză pe un circuit diferit de cel la care este conectat receptorul.
  • Consultați distribuitorul sau un tehnician radio/televiziune cu experiență pentru ajutor.

ATENȚIE

Modificări

FCC solicită ca utilizatorul să fie notificat că orice modificări sau modificări aduse acestui dispozitiv care nu sunt aprobate în mod expres de Nikon Corporation pot anula autoritatea utilizatorului de a utiliza echipamentul.

Cabluri de interfață

Utilizați cablurile de interfață vândute sau furnizate de Nikon pentru echipamentul dvs. Utilizarea altor cabluri de interfață poate depăși limitele Clasei B Partea 15 din regulile FCC.

Nikon Inc., 1300 Walt Whitman Road, Melville, New York 11747-3064, SUA

Tel.: 631-547-4200

Cablu de alimentare
La tensiuni peste 125 V AC (numai SUA): Cablul de alimentare trebuie să fie evaluat pentru tensiunea utilizată, să fie de cel puțin AWG nr. 18 și au izolație SVG sau mai bună cu o mufă NEMA 6P-15 nominală pentru 250 V AC 15 A.
Notificare pentru clienții din Canada
CAN ICES-003(B) / NMB-003(B)
Notificări pentru clienții din Europa

ATENȚIE : RISC DE EXPLOZIE DACĂ BATERIA ESTE ÎNLOCUITĂ CU UN TIP INCORECT. ARULAȚI BATERIILE UTILIZATE CONFORM INSTRUCȚIUNILOR.

Acest simbol indică faptul că echipamentele electrice și electronice trebuie colectate separat.

Următoarele se aplică numai utilizatorilor din țările europene:

  • Acest produs este destinat colectării separate la un punct de colectare corespunzător. Nu aruncați ca gunoi menajer.
  • Colectarea separată și reciclarea ajută la conservarea resurselor naturale și la prevenirea consecințelor negative asupra sănătății umane și a mediului care ar putea rezulta din eliminarea incorectă.
  • Pentru mai multe informații, contactați distribuitorul sau autoritățile locale responsabile cu gestionarea deșeurilor.

Acest simbol de pe baterie indică faptul că bateria trebuie colectată separat.

Următoarele se aplică numai utilizatorilor din țările europene:

  • Toate bateriile, indiferent dacă sunt marcate cu acest simbol sau nu, sunt destinate colectării separate la un punct de colectare corespunzător. Nu aruncați ca gunoi menajer.
  • Pentru mai multe informații, contactați distribuitorul sau autoritățile locale responsabile cu gestionarea deșeurilor.