Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Redare în serie

Butonul G U D meniul de redare

Alegeți opțiunile pentru vizualizarea rafale. O „rafală” se referă la o singură serie de fotografii realizate în timpul fotografierii în rafală ( 0 Alegerea unui mod de eliberare ), tratată ca un grup. Tratarea fotografiilor din fiecare rafală ca un grup în timpul redării reduce cantitatea de timp petrecută derulând înainte și înapoi pentru a vizualiza fotografiile atunci când numărul de fotografii realizate folosind fotografia în rafală este foarte mare.

Subselectorul afișează prima fotografie

Opțiune Descriere
[ ON ] Omiteți peste toate, cu excepția primei fotografii din fiecare rafală atunci când defilați prin imagini, înclinând subselectorul la stânga sau la dreapta. Imaginile care nu fac parte dintr-o explozie nu vor fi omise. Fotografiile individuale din fiecare rafală pot fi vizualizate prin înclinarea sub-selectorului în sus sau în jos.
[ OFF ] Subselectorul îndeplinește aceleași funcții ca și selectorul multiplu atunci când este înclinat în sus, în jos, la stânga sau la dreapta.

Redare automată în serie

Dacă este selectat [ ON ], imaginile rămase vor fi redate automat după ce prima imagine din rafală a fost afișată în cadru întreg timp de câteva secunde. Redarea se termină când este afișată ultima imagine din rafală.

Listați seria ca miniaturi unice

Când este selectat [ ON ], numai prima fotografie din fiecare rafală va apărea în lista de miniaturi. Prima imagine din fiecare rafală va fi identificată printr-o pictogramă c și o cifră care indică numărul total de fotografii din rafală.

  • Toate imaginile din fiecare rafală vor fi afișate în timpul redării cadru întreg.
  • Selectarea [ ACTIVAT ] pentru [ Lista serie ca miniaturi unice ] permite accesul la [ Gestionare serie ] din meniul de redare i ( 0 Fotografii ).