Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Economie de energie (mod foto)

Butonul G U B meniul de configurare

În modul foto, afișajul de fotografiere se va estompa pentru a economisi energie cu aproximativ 15 secunde înainte de expirarea temporizatorului de așteptare.

Opțiune Descriere
[ ON ] Activați economisirea energiei. Rata de reîmprospătare a afișajului poate scădea.
[ OFF ] Dezactivați economisirea energiei. Rețineți că selectarea [ OFF ] nu oprește estomparea afișajului de fotografiere cu câteva secunde înainte ca temporizatorul de așteptare să expire.

Economisire energie (mod foto)

Rețineți că, chiar și atunci când este selectat [ ON ], economisirea energiei nu va funcționa:

  • dacă este selectat [ Fără limită ] pentru Setarea personalizată c3 [ Întârziere oprire ] > [ Temporizator de așteptare ] sau dacă întârzierea selectată este mai mică de 30 de secunde,
  • în timpul zoom-ului,
  • în timp ce camera este conectată la un alt dispozitiv prin HDMI ,
  • în timp ce camera este conectată și schimbă date cu un computer sau dispozitiv inteligent prin USB sau
  • în timp ce camera este conectată la un adaptor de curent alternativ.