Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

d16: Tipul orizontului virtual

Butonul G U A Meniu Setări personalizate

Alegeți un orizont virtual pentru afișarea fotografierii. Orizontul virtual selectat poate fi afișat prin bifarea ( M ) lângă D în lista pentru setările personalizate d17 [ Afișare fotografiere monitor personalizat ] ( 0 d17: Afișare fotografiere monitor personalizat ) sau d18 [ Afișare fotografiere cu vizor personalizat ] ( 0 d18 : Afișaj personalizat de fotografiere cu vizor ).

  • [ Tip A ]: Un indicator mare care indică ruliu și pas umple afișajul.

  • [ Tip B ]: Un indicator de ruliu apare în partea de jos a afișajului și un indicator de înclinare pe marginea sa dreaptă.

Indicatorii sunt afișați în verde când camera este la nivel.

Roll

Opțiune

Camera a fost rotită în sensul acelor de ceasornic

Camera a fost rotită în sens invers acelor de ceasornic

[ Tip A ]
[ Tip B ]

Pas

Opțiune

Camera înclinată înainte

Camera înclinată înapoi

[ Tip A ]
[ Tip B ]

Afișarea orizontului virtual

Rețineți că afișajul poate să nu fie precis atunci când camera este înclinată la un unghi ascuțit înainte sau înapoi. Camera nu va afișa orizontul virtual sau indicatorii de înclinare și rostogolire când este ținută la unghiuri la care înclinarea nu poate fi măsurată.