Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

a11: Afișarea punctului de focalizare

Butonul G U A Meniu Setări personalizate

Alegeți dintre opțiunile de afișare a punctului de focalizare de mai jos.

Mod focalizare manuală

Opțiune Descriere
[ ON ] Punctul de focalizare este afișat tot timpul în modul de focalizare manuală.
[ OFF ] Punctul de focalizare este afișat numai în timpul selectării punctului de focalizare.

Asistență AF în zonă dinamică

Alegeți dacă atât punctul de focalizare selectat, cât și punctele de focalizare din jur sunt afișate în modul AF cu zonă dinamică.

Opțiune Descriere
[ ON ] Afișați atât punctul de focalizare selectat, cât și punctele de focalizare din jur.
[ OFF ] Afișează numai punctul de focalizare selectat.

[ PORNIT ] ([ AF cu zonă dinamică (M) ])

[ OFF ]

Afișaj focalizat AF-C

Alegeți dacă punctul de focalizare își schimbă culoarea când subiectul este focalizat în modul de focalizare AF‑C .

Opțiune Descriere
[ ON ] Punctul de focalizare este afișat în verde atunci când camera apreciază că subiectul este focalizat.
[ OFF ] Punctul de focalizare activ este afișat în roșu sau galben în orice moment, indiferent dacă camera este sau nu focalizată.

Culoare punct de focalizare urmărire 3D

Culoarea punctului de focalizare afișat atunci când este selectat [ Urmărire 3D ] pentru modul zonă AF poate fi aleasă dintre [ Alb ] și [ Roșu ].