Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

b7: Păstrați Exp. Când f/ se schimbă

Butonul G U A Meniu Setări personalizate

Când este selectat [ OFF ] pentru [ Setări sensibilitate ISO ] > [ Control sensibilitate ISO automat ] în meniul de fotografiere în modul M , acțiuni precum trecerea la un obiectiv cu o gamă diferită de diafragmă pot provoca modificări neintenționate ale diafragmei. Dacă este selectată o altă opțiune decât [ Menținerea expunerii dezactivată ] pentru [ Păstrare exp. când f/ se modifică ], camera va ajusta viteza obturatorului sau sensibilitatea ISO pentru a menține expunerea la valoarea sa actuală.

  • Alte cazuri în care setările pot fi ajustate automat pentru a menține expunerea includ atunci când:

    • lentilele cu deschideri maxime diferite la zoom minim și maxim sunt mărite sau micșorate sau
    • distanța de focalizare se modifică în timp ce este atașat un micro-lentil.
  • Setarea ajustată pentru a menține expunerea atunci când diafragma se modifică poate fi aleasă dintre [ Viteza obturatorului ] și [ Sensibilitate ISO ]. Selectați [ Menținerea expunerii dezactivată ] pentru a dezactiva această funcție.
  • În funcție de obiectiv, este posibil ca aparatul foto să nu poată menține expunerea curentă la anumite setări.
  • Menținerea expunerii nu este disponibilă în timpul înregistrării video.