Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

d11: Iluminare LCD

Butonul G U A Meniu Setări personalizate

Alegeți când se luminează panoul de control și butoanele.

 • Dacă este selectat [ OFF ] , luminile de fundal se vor aprinde când comutatorul de alimentare este rotit în D . Iluminile de fundal se sting atunci când este apăsat butonul de declanșare.
 • Dacă este selectat [ ON ], luminile de fundal se vor aprinde în timp ce temporizatorul de așteptare este activ. Rețineți că acest lucru crește consumul bateriei. Iluminile de fundal se vor stinge în timp ce butonul de declanșare este apăsat, dar se vor aprinde din nou când butonul este eliberat.

Iluminare de fundal pentru butoane

Următoarele sunt echipate cu lumini de fundal:

 1. Butonul mod de eliberare ( c )
 2. Butonul BKT ( D )
 3. Butonul WB ( U )
 4. Butonul MOD ( I )
 5. Buton de protecție ( g )

  Butonul Fn3 ( l )

 6. Butonul de ștergere ( O )

  Butonul FORMAT ( Q )

 1. Buton de mărire pentru redare ( X )
 2. butonul „i” ( i )
 3. Butonul MENU ( G )
 4. Buton de redare ( K )
 5. Redare micșorare/buton pentru miniaturi ( W )

  Butonul de ajutor ( Q )