Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Conexiune de date USB

Butonul G U F meniul de rețea

Reglați setările pentru conectarea la alte dispozitive prin conectorul de date USB al camerei.

  • Selectați [ MTP/PTP ] când vă conectați la computere sau dispozitive Android prin USB .
  • Selectați [ iPhone ] când vă conectați la iPhone-uri printr-un cablu USB ‑C la Lightning terță parte pentru a utiliza NX MobileAir (pentru informații despre cablurile compatibile USB ‑C la Lightning, consultați ajutorul online pentru NX MobileAir).
  • Selectați [ USB -LAN ] atunci când vă conectați la un computer sau la o altă cameră utilizând un cablu Ethernet conectat printr-un adaptor USB -la-Ethernet terță parte atașat la conectorul de date USB al camerei.

Atenție: „ iPhone

Selectarea [ iPhone ] permite conectarea numai la iPhone-urile care rulează aplicația NX MobileAir . Dacă nu utilizați NX MobileAir , selectați [ MTP/PTP ] sau [ USB -LAN ].

Atenție: „ USB -LAN

Când este selectat [ USB -LAN ], conectorul de date USB funcționează numai pentru conectarea la adaptoare USB -la-Ethernet și nu poate fi utilizat pentru a conecta la alte dispozitive prin USB .