Vælg den rolle, der er tildelt svirp op og ned, eller svirp til venstre og højre under afspilning i fuld skærm.

Svirp op/Svirp ned

Vælg den handling, der skal udføres ved at svirpe op eller ned.

Mulighed

Beskrivelse

c

[ Bedømmelse ]

Tildel det aktuelle billede en forudvalgt vurdering. Bedømmelsen kan vælges ved at trykke på 2 .

K

[ Vælg til upload til computer ]

Marker det aktuelle billede for prioriteret upload til en computer.

N

[ Vælg til upload (FTP) ]

Marker det aktuelle billede for prioriteret upload til en FTP-server.

g

[ Beskyt ]

Beskyt det aktuelle billede.

W

[ Talememo ]

Svirp for at begynde at optage et stemmememo. Hvis der allerede findes et notat for det aktuelle billede, begynder svirp i stedet for afspilning af det eksisterende notat. Tryk på J for at afslutte optagelse eller afspilning.

[ Ingen ]

At svirpe op eller ned har ingen effekt.

  • Billeder, der er valgt ved at svippe op eller ned, når [ Bedømmelse ], [ Vælg til upload til computer ], [ Vælg til upload (FTP) ], eller [ Beskyt ] er valgt, er angivet med ikoner ( Filinformation ). Mærkningen kan fjernes ved at svirpe igen i samme retning.

Svirp Advance Retning

Vælg den gestus, der bruges til fremrykning af billedet.

Mulighed

Beskrivelse

S

[ Venstre←Højre ]

Svirp fra højre mod venstre for at se det næste billede.

T

[ Venstre → Højre ]

Svirp fra venstre mod højre for at se det næste billede.

A Brugerdefinerede indstillinger: Finjustering af kameraindstillinger

a: Fokus

b: Måling/Eksponering

c: Timer/AE-lås

d: Optagelse/Visning

e: Bracketing/Flash

f: Styringer

g: Video